Αρχική Νομολογία Ανακοινώσεις Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με Μια Ματιά

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με Μια Ματιά

UNIC: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποτελεί το μεγαλύτερο πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Κύπρο και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο στη νότια Ευρώπη με κύρια γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική, φιλοξενώντας περισσότερους από 12,000 φοιτητές από περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου.

Το UNIC επενδύει στην ανάπτυξη προγραμμάτων, κάποια εκ των οποίων σε συνεργασία με πανεπιστήμια-εταίρους, που εστιάζουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών και των φοιτητριών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς προσφέρουν ερευνητικές κατευθύνσεις σε τομείς που σχετίζονται με την 4η βιομηχανική επανάσταση, βελτιώνοντας συνεχώς τη φοιτητική εμπειρία. Αυτές οι προσπάθειες έχουν αναγνωριστεί στην πιο πρόσφατη κατάταξή μας. Πιο πρόσφατη επιβεβαίωση αυτού αποτελεί η κατάταξή μας στο QS World University Ranking.

Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Το φοιτητο-κεντρικό εκπαιδευτικό περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με μικρές τάξεις (μέση αναλογία φοιτητών/καθηγητών 13:1) και ένα ευρύ φάσμα εργαστηρίων για πρακτική εξάσκηση, προσφέρει καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στη 42η θέση παγκοσμίως στην Κατηγορία Ποιοτική Εκπαίδευση του Times Higher Education Impact Rankings 2020

Η κατάταξη αυτή αποτελεί μία πολύ σημαντική αναγνώριση των πανεπιστημίων απ’ όλον το κόσμο για την κοινωνική και οικονομική τους συνεισφορά, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία 301-400 πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σταθερά στα κορυφαία πανεπιστήμια της περιοχής EECA

 

Ο παγκόσμιος οργανισμός QS World University Rankings κατάταξε τα τελευταία δύο χρόνια το Πανεπιστήμιο στις θέσεις 106 και 91, στην Περιφέρεια Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA Region).

Για περισσότερα πατήστε εδώ