facebook
Αρχική Newsletters ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΒΥ GOOGLE WWW.ESD.GR ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΦΟΙ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗ Ο.Ε

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΒΥ GOOGLE WWW.ESD.GR ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΦΟΙ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗ Ο.Ε

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ
ΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
ΔΙΚΑΙΟΥ 

ΒΥ GOOGLE 

WWW.ESD.GR

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΑΦΟΙ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΗ Ο.Ε


Ξεκίνησε την λειτουργία της μέσα από την ιστοσελίδα 
μας η πρώτη εξειδικευμένη νομική τράπεζα πληροφοριών
ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ 
Για να μπορέσετε και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση σ αυτό το απίθανο εργαλείο της καθημερινής Πρακτικής του μαχόμενου δικηγόρου με αντικείμενο τα ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ θα πρέπει πρώτα να γίνεται δοκιμαστικό μέλος ΔΩΡΕΑΝ μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του περιοδικού esd.gr και πατώντας το πεδίο-πλήκτρο που αναφέρει :(Για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική εγγραφή μέλους στην νομική τράπεζα πληροφοριών με την υποστήριξη της μηχανής αναζήτησης της Google πατήστε εδώ).
Πληκτρολογώντας το λήμμα που σας ενδιαφέρει αρκεί ΕΝΑ δευτερόλεπτο αναζήτησης για να λάβετε εκατοντάδες απαντήσεις ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ και με παραπομπή σε τυχόν CONTRA θέσεις και παράθεση σχετικής αρθογραφίας.
Έτσι αποφεύγεται η ΧΡΟΝΟΒΟΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ που απαιτούσε η απλή παράθεσης της νομολογίας ώστε να είναι δυνατή η αξιολόγησή της από τον χρήστη αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις και τις πελαγοδρομίες που παρουσιάζονται στις μεγάλες βάσεις δεδομένων που καλύπτουν όλους τους χώρους του δικαίου.
Η λειτουργία της πρώτη εξειδικευμένης νομικής τράπεζας πληροφοριών ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ παρέχει μοναδικές ιδιαιτερότητες, όπως η δυνατότητα της να δίνει στον χρήστη για κάθε λήμμα αναζήτησης του, σε 1 δευτερόλεπτο εκατοντάδες απαντήσεις ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ και με παραπομπή σε τυχόν CONTRA θέσεις και παράθεση σχετικής αρθογραφίας, όπως επίσης και η μοναδική δυνατότητα της να σας επιτρέπει την εξειδίκευση εκ μέρους σας των αναζητήσεων σας βάζοντας απλά δίπλα σε κάθε λέξη αναζήτησης σας όσες λέξεις επιθυμείται μέχρις ότου φθάσετε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα σε ad-hoc σχολιασμένη νομολογία – αρθογραφία.
• Επί παραδείγματι εάν ως λήμμα αναζήτησης δώσουμε την λέξη (ηθική βλάβη) αμέσως αποκτούμε 400 αποφάσεις σχετικές και σχολιασμένες. Εάν όμως προσθέσουμε δίπλα στο λήμμα αναζήτησης και την λέξη αναπηρία αμέσως θα περιορισθούμε σε 200 αποφάσεις σχετικές με τα λήμματα ηθική βλάβη-αναπηρία. 
Εν συνεχεία όμως επιλέγοντας την περαιτέρω εξειδίκευση της αναζήτησης μας προσθέτουμε δίπλα στα ως άνω λήμματα μας στην ίδια πρόταση και την λέξη (ακρωτηριασμός) και έτσι το σύστημα μας περιορίζει σε 100 αποφάσεις. 
• Εάν τελικά προσθέσουμε και ως επί πλέον λέξεις τις λέξεις (κάτω άκρου) φθάνουμε σε 10 ad-hoc αποφάσεις για την περίπτωση που αναζητούμε ηθική βλάβη παθόντος που υπέστη ακρωτηριασμό και συνεπώς έχει μόνιμη αναπηρία.
Αυτή η μοναδική δυνατότητα της Αμερικανικής GOOGLE την κατοχύρωσε παγκοσμίως ως την εταιρεία leader των αναζητήσεων παγκοσμίως του Διαδικτύου-Internet.
Για να μπορέσετε και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση σ αυτό το απίθανο εργαλείο της καθημερινής Πρακτικής του μαχόμενου δικηγόρου με αντικείμενο τα ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ θα πρέπει πρώτα να γίνεται δοκιμαστικό μέλος μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του περιοδικού esd.gr και πατώντας το πεδίο-πλήκτρο που αναφέρει :(Για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική εγγραφή μέλους στην νομική τράπεζα πληροφοριών με την υποστήριξη της μηχανής αναζήτησης της Google πατήστε εδώ).
Στην συνέχεια συμπληρώνετε την φόρμα που σας εμφανίζετε με τα στοιχεία σας και πατάτε ΕΓΓΡΑΦΗ.
Μετά την συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής φόρμας εγγραφής, και αφού γίνει έλεγχος για την εγκυρότητα των στοιχείων που θα δηλώσετε ,θα σας σταλεί επιβεβαιωτικό email μέσα σε λίγες ώρες με τους κωδικούς εγγραφής με τούς οποίους θα αποκτάτε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην Μηχανή Αναζήτησης του GOOGLE για δοκιμαστική περίοδο (demo) 7 ημερών. Στην δοκιμαστική αυτή περίοδο έχετε την δυνατότητα, να διαπιστώσετε τις άπειρες δυνατότητες-λύσεις που σας δίνει, η κορυφαία παγκοσμίως μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου, λαμβάνοντας δεκάδες-εκατοντάδες απαντήσεις σχολιασμένης νομολογίας σε κάθε λήμμα αναζήτησης σας – σχετικά με ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ της τελευταίας εικοσαετίας.
Εφόσον στη συνέχεια θελήσετε να αποκτήσετε μόνιμη πρόσβαση στη μηχανή αναζήτηση της Google θα πρέπει να γίνετε μόνιμο μέλος.
Για να γίνεται μόνιμο μέλος μετά την παρέλευση της δοκιμαστικής περιόδου επικοινωνούμε μαζί σας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει και εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μόνιμη πρόσβαση για ένα χρόνο μας ενημερώνεται, ούτως ώστε να σας αποσταλούν με ραντεβού στο χώρο σας με το Πόρτα-Πόρτα του Ελτά αντικαταβολή οι μόνιμοι κωδικοί σας μαζί με το τιμολόγιο σας.
Η ετήσια συνδρομή στην νομική τράπεζα πληροφοριών για τους συνδρομητές του περιοδικού ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ είναι 150 €, ενώ για τους μη συνδρομητές η συνδρομή είναι 235 € χωρίς καμία χρονοχρέωση.
Γίνετε τώρα συνδρομητής της ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ σχολιασμένης νομολογίας.
Mε άπειρες δυνατότητες έρευνας μέσω της κορυφαίας παγκοσμίως μηχανής αναζήτησης του GOOGLE.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Δνση: Μεταμορφώσεως 3 Άλιμος ΤΤ174.55
Τηλ: 210.9824002, 
Κιν: 6977.000500, 6977.257580
email: stratiso@otenet.gr & info@esd.gr
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΜΕ ΤΙΤΛΟ ESD LAWNEWS ΣΤΕΙΛΤΕ TO MHNYMA ΣΑΣ ΕΔΩ: esdlawnews-request@esd.gr (ΜΕ ΘΕΜΑ unsubscribe)

**********************************************************************************************************
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ NEWSLETTER ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ
************************************************************************************************************
Copyright © 2008 ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) , τα μηνύματα e-mail, για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα : Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για Νομικό πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου ή fax, ιδιότητα του χειριστή. Αν τα μηνύματα προέρχονται από υπηρεσία ή Δημόσιο φορέα να περιέχουν επιπλέον θέμα, ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τεκμαίρεται ότι έχει περιέλθει κανονικά στον λήπτη αν υπάρξει ηλεκτρονική επιβεβαίωση.