facebook
Αρχική Νομολογία Ανακοινώσεις Καλοκαιρινή Προσφορά της Τράπεζας Νομικών ΠΛηροφοριών ο Σόλων για μέχρι 20-07-2019

Καλοκαιρινή Προσφορά της Τράπεζας Νομικών ΠΛηροφοριών ο Σόλων για μέχρι 20-07-2019

ΕΛΕΝΗ facebook_new.jpg

ΕΛΕΝΗ facebook_new.jpg

Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών o Σόλων

Η μόνη Βάση Δεδομένων Σχολιασμένης Νομολογίας

Κάθε απόφαση δεν συνοδεύεται απλά από μια μικρή περίληψη, αλλά εκτενή και συνοδεύεται από Σχόλια και παρατηρήσεις καθώς και υποδείξεις προς τους νομικούς παραστάτες που καθ’ οδηγούν στην αποφυγή δικονομικών σφαλμάτων.

Επίσης σε κάθε απόφαση μετά τα σχόλια και της παρατηρήσεις της συντακτική ομάδας παρατίθεται και η Contra νομολογία δίνοντας έτσι στον χρήστη η δυνατότητα διερεύνησης της νομολογίας του αντιδίκου.

Σήμερα χρησιμοποιόντας την αιχμή της τεχνολογίας ανακοινώνουμε στο Νομικό Κόσμο ότι ο Σόλων είναι η μοναδική Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών που ο χρήστης μπορεί να υποβάλει ολόκληρο νομικό ερώτημα και όχι απλές λέξεις και να τον καθ οδηγήσει σε Ad-hoc Νομολογία και Άθρογραφία.

Τέλος κάθε μέλος ενημερώνεται εβδομαδιαία στο email του για ότι πιο επίκαιρο προκύπτει σε Νομολογία, Αρθρογραφία και Νομικά Νέα σε όλο το εύρος του Δικαίου.

Σήμερα την Τ.Ν.Π. Ο Σόλων εμπιστεύονται πάνω από 12.000 νομικοί (Δικηγόροι, Δικαστικοί, Δικηγορικοί Σύλλογοι κλπ.)

Καλοκαιρινή Προσφορά μέχρι 20 Ιουλίου 2019:

Εγγραφή με ετήσια συνδρομή από 95ε τώρα και μέχρι της 20-07-2019 78ε δηλαδή δώρο το Φ.Π.Α 24% για πρόσβαση στην Τ.Ν.Π. ο Σόλων ενός έτους με απεριόριστη πρόσβαση και 12 μήνες πρόσβαση με κωδικό ξεκλειδώματος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης – NEWSLETTER που περιλαμβάνει ότι πιο επίκαιρο προκύπτει σε Νομολογία, Αρθρογραφία και Νομικά Νέα σε όλο το εύρος του δικαίου.

Για την Καλοκαιρινή Προσφορά πατήστε εδώ 

και δείτε την έκπτωση μέχρι της 20-07-2019 που σας κάνουμε με Δώρο το  Φ.Π.Α. απο 95ε σε 78ε