facebook
Αρχική Νομολογία Ανακοινώσεις Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και νέα σειρά εκπομπών, με τίτλο COVID-19 Newsroom.

Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και νέα σειρά εκπομπών, με τίτλο COVID-19 Newsroom.

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, συνεχίζοντας και διευρύνοντας την πρωτοβουλίας της για την έναρξη σειράς ενημερωτικών audio και video podcasts υπό τον γενικό τίτλο COVID-19: SoE? (COVID-19: Καθεστώς Εξαίρεσης;), η οποία εμπλουτίζεται καθημερινά με καινούρια θεματικά pods, ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και νέα σειρά εκπομπών, με τίτλο COVID-19 Newsroom.

Η νέα σειρά, της οποίας τα πρώτα επεισόδια έκαναν πρεμιέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, έχει ως αντικείμενο την ευσύνοπτη και έγκαιρη συζήτηση της νομικής και πολιτικής επικαιρότητας σε ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν το κοινό και σχετίζονται με τις συνέπειες ή τα λαμβανόμενα μέτρα αντιμετώπισης της παρούσας κρίσης.

Αμφότερες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες ως video podcasts στο YouTube Channel και τον ιστότοπο της Σχολής, και ως audio podcasts μέσω του πρώτου portal ολοκληρωμένης νομικής ενημέρωσης στην Κύπρο «Δικαιοσύνη», με τη χρήση της πλατφόρμας Spotify. Εγγραφείτε στα κανάλια της Σχολής στο YouTube και Spotify για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

 

Πηγή: https://mailchi.mp/unic/pacta-sunt-servanta-specialedn_weeklyroundup?e=3f5bad590a